Skip to main content

Innovatieve Zeliox ECO Stroomvoorziening Schittert op TransporterTage Berlin 2023.

Als toegewijde leverancier van stroomvoorzieningen voor bedrijfswagens, zijn we verheugd om onze participatie met de Zeliox ECO aan te kondigen op het prestigieuze evenement TransporterTage Berlin 2023. Dit evenement fungeert als het kloppende hart van de transportindustrie, waar de nieuwste trends worden belicht en waar hoogwaardige informatie-uitwisseling plaatsvindt. Het evenement vindt plaats van 30 november tot 3 december 2023 in Messe Berlin unter dem Funkturm, Duitsland.

Onze stand staat voor u open, waar we de Zeliox ECO met trots presenteren als een van de meest veelbelovende oplossingen binnen de bedrijfswagenindustrie. De TransporterTage Berlin biedt een unieke gelegenheid om de toekomst van transport- en energievoorzieningen te verkennen.

Laten we de unieke kenmerken van de Zeliox ECO benadrukken:

  • Tijdsbesparing bij installatie: De Zeliox ECO is ontworpen voor een vlotte en snelle installatie, wat kostbare tijd bespaart voor onze klanten.
  • Gebruiksvriendelijkheid: Onze all-in-one stroomvoorziening is ontworpen met de gebruiker in gedachten en vereist minder technische expertise voor integratie in verschillende bedrijfswagens.
  • Uitbreidbare batterijcapaciteit: We bieden een flexibel ontwerp met de mogelijkheid om de batterijcapaciteit uit te breiden, zodat klanten kunnen voldoen aan hun specifieke energiebehoeften.
  • Stabiliteit en geavanceerde frequentieomvormer: De Zeliox ECO maakt gebruik van een geavanceerde, lage frequentieomvormer voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening, zelfs onder uitdagende omstandigheden.
  • Veelzijdigheid: Ons product biedt talloze aanpassingsmogelijkheden, zodat klanten de stroomvoorziening kunnen afstemmen op hun specifieke vereisten.
  • Standaard DC-DC en oplaadmogelijkheid voor elektrische voertuigen: De Zeliox ECO is uitgerust met een standaard DC-DC converter, waardoor het de mogelijkheid heeft om geladen te worden door (elektrische) voertuigen.

We nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken tijdens TransporterTage Berlin 2023, waar u persoonlijk kennis kunt maken met de krachtige Zeliox ECO all-in-one stroomvoorziening. Ons team staat klaar van 30 november tot 3 december, van 10:00 tot 18:00 uur, om u te ontvangen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op TransporterTage Berlin 2023 en om met u onze visie op de toekomst van stroomvoorzieningen te delen.