Skip to main content

Zeliox presenteert ECO tijdens de Flotte!

Zeliox onthult Zeliox ECO Stroomvoorziening voor Bedrijfswagens op Flotte! Der Branchentreff Beurs in Düsseldorf

Op de aanstaande Flotte! Der Branchentreff beurs, die op 20 en 21 maart 2024 in Düsseldorf plaatsvindt, zal Zeliox schitteren met zijn nieuwste innovatie: de Zeliox ECO stroomvoorziening, speciaal ontwikkeld voor bedrijfswagens.

De Zeliox ECO is een geavanceerd stroomvoorzieningssysteem dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van bedrijfswagens in termen van efficiëntie, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid. Door gebruik te maken van cutting-edge technologieën belooft de Zeliox ECO niet alleen de operationele kosten te verlagen, maar ook de ecologische impact te verminderen.

Flotte! Der Branchentreff staat bekend als een toonaangevende beurs voor professionals in de transportsector, waar de nieuwste ontwikkelingen en trends worden gepresenteerd. De aanwezigheid van Zeliox op deze beurs benadrukt hun toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen die de normen binnen de industrie verleggen.

Bezoekers van de beurs krijgen de kans om als een van de eersten de Zeliox ECO stroomvoorziening voor bedrijfswagens te ontdekken en te ervaren. Dit biedt hen de mogelijkheid om de voordelen van deze baanbrekende technologie te verkennen en te overwegen voor hun eigen bedrijfsvoertuigen.

Voor meer informatie over de Zeliox ECO en andere producten van Zeliox, nodigen wij u uit om hun stand te bezoeken op de Flotte! Der Branchentreff beurs in Düsseldorf of om hun website te raadplegen.