Skip to main content

Zeliox præsenterer ECO under flåden!

Zeliox afslører Zeliox ECO Strømforsyning til Erhvervskøretøjer på Flotte! Der Branchentreff Messen i Düsseldorf

På den kommende Flotte! Der Branchentreff messe, der finder sted den 20. og 21. marts 2024 i Düsseldorf, vil Zeliox skinne med sin seneste innovation: Zeliox ECO strømforsyning, specielt udviklet til erhvervskøretøjer.

Zeliox ECO er et avanceret strømforsyningssystem designet til at imødekomme de specifikke behov hos erhvervskøretøjer med fokus på effektivitet, pålidelighed og miljøvenlighed. Ved hjælp af topmoderne teknologier lover Zeliox ECO ikke kun at sænke driftsomkostningerne, men også at mindske den økologiske påvirkning.

Flotte! Der Branchentreff er kendt som en førende messe for fagfolk inden for transportsektoren, hvor de nyeste udviklinger og trends præsenteres. Zeliox’s tilstedeværelse på denne messe understreger deres engagement i at levere innovative løsninger, der flytter grænserne inden for branchen.

Besøgende på messen får mulighed for at opdage og opleve Zeliox ECO strømforsyning til erhvervskøretøjer som nogle af de første. Dette giver dem mulighed for at udforske og overveje fordelene ved denne banebrydende teknologi til deres egne firmakøretøjer.

For mere information om Zeliox ECO og andre produkter fra Zeliox, inviterer vi dig til at besøge deres stand på Flotte! Der Branchentreff messen i Düsseldorf eller at konsultere deres hjemmeside.